SCS Waterland Computers | voor al uw computer wensen

Glasvezel overzicht

Glasvezel buitenaf gaat glasvezel aanleggen in Zaanstreek-Waterland! SCS Waterland is verkooppartner van de verschillende providers. Wij hebben een verkort overzicht gemaakt met de belangrijkste verschillen van de providers.

Er zijn op dit moment vijf aanbieders.

Fiber, Caiway en Delta zijn het meest geschikt voor particulieren.

Delta biedt ook een zakelijk pakket met twee telefoon nummers, vast ip-adres, zakelijke helpdesk en een BTW specificatie. Delta heeft als enige een variabel pakket waarbij je maandelijks kan op- en afschalen.

In het overzicht staan links de pakketkeuzes en rechts een voorbeeld met een basisberekening van internet, 1 x televisie en telefoon.

Om dit overzicht te openen: klik hier

Wanneer u nog vragen heeft horen wij het graag.

Zodra u een keuze heeft gemaakt kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen aanmelden bij één van deze providers met het pakket van uw keuze.

U kunt een inschrijfformulier downloaden, invullen en per mail/post aan SCS Waterland opsturen.

Wij houden de gegevens voor u bij zodat u ook in de toekomst voor eventuele vragen bij ons terecht kunt.

Wel of geen vastrechtvergoeding?

Als vuistregel: wanneer u in een Ziggo gebied woont (een Ziggo aansluiting heeft of de mogelijkheid om een Ziggo abonnement te nemen) heeft u géén eenmalige kosten of een maandbedrag voor de glasvezelkabel.
Woont u in het buitengebied zonder mogelijkheid tot Ziggo zijn de kosten eenmalig € 2200,- of €17,50 per maand. Kiest u voor de maandbetaling is dit geen aflossing op de € 2200,-. U kunt wel later besluiten om het maandbedrag alsnog af te kopen voor € 2200,-

Tot 1 februari geen extra aansluitkosten.

Bewoners die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om zich aan te melden maar wel graag glasvezel willen, krijgen de mogelijkheid zich tot 1 februari 2019 aan te melden zonder de extra aansluitkosten van €995,00.